top of page
hakalahtifoto-2931.jpg

OM OSS

Spor av Nord er et upretensiøst sted med lave skuldre og lun atmosfære. Ambisjonen er å være et sted der de som bor og arbeider i nærheten, eller besøker Kvadraturen, har lyst til å komme innom for næringsrik og smakfull frokost, lunsj eller middag, eller bare for å ta en kopp eller et glass i forbifarten. 

 

Møsbrømlefse fra Salten er vår signaturrett. Spennende og smakfulle retter basert på lokale grønnsaker eller sjømat står sentralt. Vi serverer gode, nøye utvalgte viner, ekte sjampanje og øl fra Bådin i Bodø. Det er også mye godt alkoholfritt å få tak i, deriblant fra kombucha fra Råstad. Vi har anskaffet en renovert La Marzocco, og på denne brygger vi kaffe basert på bønner fra Bønner i Byen, et frittstående kaffebrenneri etablert i 2013 av kaffeentusiaster i nord.

 

Vi har et samarbeid med det Oslo-baserte selskapet Spill the Tea, og serverer deres premierte te hos oss. De importerer naturlig og ren te direkte fra tegårdene selv. Ved å kutte ut mellomleddene sikrer de at de som dyrker teen får en rettferdig del av kaka, at teen blir produsert under gode arbeidsforhold og at vi får servere kvalitetste i verdensklasse!

Spor av Nord er møblert med vakre funn fra Blomquist, Finn.no, Lauritz og andre bruktmarkeder. Vi har brukthandlerbevilling og det meste av møblementet er til salgs. Gamle møbler holder ofte en helt annen kvalitet enn nye og er godt egnet til gjenbruk.

 

Vi har vår helt egen blomsterbinder som lager de vakreste blomsterdekorasjoner. Du kan kjøpe bukettene som står på bordet eller få bundet en spesielt for deg. Vi tar bestillinger og kan tilby levering ved behov!

 

Våre omgivelser i Kvadraturen

 

Beliggenheten i krysset Tollbugata/Skippergata er del av et område som i flere tiår har vært ansett som belastet. De siste årene har det skjedd mye i disse vakre, gamle kvartalene. Blant annet har en rekke kunstfaglige aktører etablert seg her. Kvadraturen kalles også Oslo Art District. Operaen ligger noen få minutter unna. Vi er stolt nabo av Kirkens Bymisjon som ligger rett over gata fra oss. Våre kunder kan – om de ønsker – være med på å bidra direkte til Kirkens Bymisjons viktige arbeid. Alle faktorer sammenlagt gir en spennende storbyfølelse. Strøket er i endring og vi ønsker å være med på å prege det.

bottom of page